Van uit de hand gelopen hobby naar bloeiende zaak

Steven Nuyts startte in 2000 met de verkoop en het herstellen van tuin- en parkmachines onder de naam NS Moto's. Toen deed hij dit nog in bijberoep, maar al snel veranderde deze uit de hand gelopen hobby in een bloeiende zaak. Steven gaf zijn job als opvoeder op en ging volledig voor de zaak, die sindsdien Tuinmachines Nuyts heet. Annelies stapte 7 jaar na opstart mee in de zaak en verzorgde deeltijds de boekhouding. Samen werken ze aan de groei van Tuinmachines Nuyts.

Na enkele jaren was Tuinmachines Nuyts zo gegroeid dat er een nieuwe winkel werd geopend in 2013. Datzelfde jaar verloor de familie én het bedrijf een belangrijk persoon: vader Ludo. Hij stond al vanaf het begin mee aan het succes van de zaak. Zo gaf ook Annelies haar job als opvoedster op om full-time mee te kunnen draaien in de zaak. 

Gelukkig kunnen Steven en Annelies altijd rekenen op de helpende handen van moeder Monique en nonkel Willy. Ook dochtertjes Fleur en Sam kan je wel eens tegenkomen in de winkel. Tuinmachines Nuyts is tenslotte een echt familiebedrijf, waar persoonlijke service voorop staat. 

"Tuinmachines Nuyts is een familiebedrijf en dat merk je in de persoonlijke aanpak van onze dienstverlening.”

WINTERONDERHOUD

Nog even en de lente staat voor de deur. Hoogtijd om je tuinmachines binnen te brengen voor onderhoud. Zo zorgt u voor een langere levensduur van uw machines en voorkomt u lange wachttijden in de lente.Voor ophaling kunt u een afspraak maken via het contactformulier op deze website of via mail info@tuinmachines-nuyts.be.